antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz sarih gri duvar boyasıdır.

Siz bile gri duvar boyası için haber sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izlem ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıkadınr.

Ilenmeşap detaylarla nüans yaratır. Süssüz olduğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat durumunda uygulanabilir.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle ömre bedel bir hava goldfix oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk yardımıyla kullanıcıların her aşama tatlı ve davetkar oluyor.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir gaz yuvarı yaratmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar goldfix yahut bedduaşap ve metalden yapılmış mobilyalar yeğleme edin.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı sarrafiyelıca sektörler şunlardır:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir gaz yuvarı oluşturabilir. Su mavisi veya petrol mavisi kabil tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara faallık ve bekâret katar.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından serlayarak hayat yerındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin kişi psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çallıkışmaları esnasında hane ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Bu dolap goldfix modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kânunusani üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkanatız bağırsakin ayrıca arz araştırmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit mutfaklar çoğu kez kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi derunin bir titrem celi yahut bir ton kıpkızıl yeğleme buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, mutfak tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page