antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Bu kutuyu teamülaretleyerek "Bilgilerinizi Hâkimiyet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yarar olarak kârleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar dar dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyu belirlemek isteyenler kucakin kusursuz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve yepelek bir atmosfer oluşturur.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej gibi renkler yalnız bir temel oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve yepelek dekorasyon ekseriyetle hafif renk paletleri ve tonlar arasında denge kurarak mekanın erinç ve davetkar bir hava sunmasını sağlamlar.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin ülküsel bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş on da karanlık ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi peyda renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi Etkili Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son kez iç cephe boyasıdır.

Derin gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sayesinde alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri örtüsüz gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair antrasit gri dekorasyon kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere normal hizmeti sağlamlamaktadır.

Hararetli antrasit degaje antrasite nazaran elan esnek yapıdadır hem başat renk goldfix hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Kampanyalardan anlamak dâhilin 6563 sayılı kanun kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Doğal bunun cihetı düzen nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam düzı tasarımına imza atmayı da antrasit gri dekorasyon tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşır renk seçeneğine siz karar verin!

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri ortada konum düz koridorlar evin atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çelimlü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page